woensdag 9 juli 2008

Foto's Boek

Datum: 25 juni 2008 12:14:16

Hallo Lucette,

Ik stuur u bij deze de foto's door van mijn boek. Gisteren was de persvoorstelling, die was op zich wel redelijk gegaan, redelijk wat positieve respons gehad. Het was alleen jammer dat er volgens Kris en Jeanine weinig mensen van uitgevers waren komen kijken. De foto's zitten in de bijlage. Heeft u eigenlijk nog iets gehoord van die vrienden van u die bij een uitgeverij werken/hebben?

Groeten,

Michiel


2 opmerkingen:

EXB Michiel Kragten zei

Lucette schreef:

Datum: 25 juni 2008 12:25:14

Ha die Michiel,

Ik had het aan Jeanine voorgelegd. Het leek mij niet verstandig om - stel dat er een uitgever geinteresseerd was - deze bij voorbaat al te laten weten dat een eventueel boek pas na afronding van het onderzoeksproject in 2010 ofzo kon worden uitgegeven. Op zo'n basis reist niemand die ik ken zo maar naar Genk af uit Amsterdam.
Dit heb ik haar een paar weken geleden alweer voorgelegd. Ze zou er nog op terugkomen, maar dat heeft ze niet gedaan. Dus ik heb ook geen mensen meer uitgenodigd. Ik heb het toen maar toch heel brutaal naar mijn uitgever gestuurd, al geeft die eigenlijk alleen ' serieuze' literaire boeken uit, dus zonder plaatjes. Ik kreeg van hen wel een heel positieve reactie - ze vonden het mooi - maar vonden zichzelf niet de juiste uitgever. Ze raadden me aan naar Oog & Blik te gaan. Maar daar ken ik niemand.
Misschien moeten we samen besluiten dat we het gewoon aan uitgevers opsturen?

Laat je even weten?

En ben je nu blij dat je je diploma op zak hebt? En is het alle moeite waard geweest? Dat hoop ik.
Veel groeten,

Lucette

EXB Michiel Kragten zei

Lucette schreef:
Datum: 25 juni 2008 12:26:20 GMT+02:00

ik zie nu pas de foto's. Ziet er mooi uit. Was je zelf tevreden? En hoe vond de jury het?