woensdag 9 juli 2008

23 juni 2008 23:05:25

Lucette schreef:

Ha die Michiel,

Ik vroeg me af hoe het gaat? Heb je de laatste hektische dagen/weken doorstaan? En heb je nu morgen je laatste beoordeling?

Ik vind het heel jammer dat ik er om 4 uur niet bij kan zijn, want ik ben heel benieuwd hoe het boek is geworden. Maar zoals gezegd: lang afgesproken familieverplichtingen.

Ik hoop van je te horen hoe het is gegaan, en hoe het eruit ziet.

Veel groeten,

Lucette

1 opmerking:

EXB Michiel Kragten zei

Datum: 23 juni 2008 23:42:02 GMT+02:00

Hallo Lucette,

Ik heb vrijdag mijn buitenjury gehad, en die was goed gegaan. Vandaag hingen op school de uitslagen uit en ben ik gaan kijken en ik ben uiteindelijk geslaagd met onderscheiding! Ik heb foto's gemaakt van het boek en het standje wat ik er voor heb ingericht voor tijdens de jury, maar heb nog geen tijd gehad om ze op de computer te zetten, ik zal proberen dit morgen te doen. In de externe jury zat trouwens iemand van het NRC Handelsblad, Ward Wijndelts. Misschien dat u hem kent?

Morgen is inderdaad de pers-voorstelling, maar hier staan geen punten op, is gewoon proberen wat meer publiciteit te kweken voor het onderzoek krijg ik de indruk. Maar goed, ik ga eens mijn bed opzoeken, want onze klas wordt morgen weer om 09.00 aan de school verwacht, omdat we de tentoonstelling nog moeten opbouwen naar het schijnt. Benieuwd wat dat nog gaat geven, haha.

Hoe gaat het verder met jou? Alles goed daar boven de rivieren? ;-)

Groeten,

Michiel